Известие

Collapse
No announcement yet.

Разход 24!!! Има ли наякой идея от какво?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
    Не му вярвам вече на този метод... откакто на бензоколонка на голяма верига бензиностанции отидох с 10л туба и поисках да ми налеят 10 литра и видях колко е показанието на колонката... сещам се колко ще е на 50л.
    Защо,пълни си я ти до капачка,и няма ка да те излъжат,а ако го правиш на една и съща колонка хептем немогат
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Защо,пълни си я ти до капачка,и няма ка да те излъжат,а ако го правиш на една и съща колонка хептем немогат
      Май не сте много концентриран колега!
      На 10 литрова туба показанието на колонката беше 10,4... л!
      И вЕрвайте ми, не е от термично разширение на тубата!
      Have A Nice Day
      o/_______\o
      (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
      []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
        Май не сте много концентриран колега!
        На 10 литрова туба показанието на колонката беше 10,4... л!
        И вЕрвайте ми, не е от термично разширение на тубата!
        Ма то тва е навсякъде бе бартовсички бензинджииници лъжат кат разпрани
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Ма то тва е навсякъде бе бартовсички бензинджииници лъжат кат разпрани
          на някои имам 4увството 4е лъжат с литри
          sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
          Продавам Алфи на части!

Comment

Мен и да ме лъжат до 24 ниама как да ме налъжат. 1-2 литра да е от тях ами останалите ??????????

Comment

156

скоро ремонтирах една астра 1.6 16V със абсолютно същите симптоми колектора и ставаше червен а ламбдата и като заварена,човека беше обиколил всички елкони в Добрич-като естествено и всички датчици бияха сменени-резултат нула.Закачих я на визата и излезе детонационен датчик, и невъзможност екуто да управлява тихите обороти-смених детонациония датчик почистих моторчето за тихи обороти-резултат в екуто не излизаха повече грешки но всичко беше по старому колектора червен като че ли всеки момент ще се разтопи разхода зверски.Реших за последно да проверя ангренажа как е зацепен въпреки че е сменян в оторизиран сервиз на опел и изненада всичко е на шест белезите идваха точно-но за веки случаи проверих с индикатора как са белезите на валовете спрямо ГМТ и еврика един зъб разлика-последва моментално презацепване колата заработи перфектно.....та и твоя проблем мисля е никъде там

Comment

Working...
              X