If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не му вярвам вече на този метод... откакто на бензоколонка на голяма верига бензиностанции отидох с 10л туба и поисках да ми налеят 10 литра и видях колко е показанието на колонката... сещам се колко ще е на 50л.
Защо,пълни си я ти до капачка,и няма ка да те излъжат,а ако го правиш на една и съща колонка хептем немогат
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Защо,пълни си я ти до капачка,и няма ка да те излъжат,а ако го правиш на една и съща колонка хептем немогат
Май не сте много концентриран колега!
На 10 литрова туба показанието на колонката беше 10,4... л!
И вЕрвайте ми, не е от термично разширение на тубата!
Have A Nice Day
o/_______\o
(Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
[]=о===о=[]
Май не сте много концентриран колега!
На 10 литрова туба показанието на колонката беше 10,4... л!
И вЕрвайте ми, не е от термично разширение на тубата!
Ма то тва е навсякъде бе бартовсички бензинджииници лъжат кат разпрани
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
скоро ремонтирах една астра 1.6 16V със абсолютно същите симптоми колектора и ставаше червен а ламбдата и като заварена,човека беше обиколил всички елкони в Добрич-като естествено и всички датчици бияха сменени-резултат нула.Закачих я на визата и излезе детонационен датчик, и невъзможност екуто да управлява тихите обороти-смених детонациония датчик почистих моторчето за тихи обороти-резултат в екуто не излизаха повече грешки но всичко беше по старому колектора червен като че ли всеки момент ще се разтопи разхода зверски.Реших за последно да проверя ангренажа как е зацепен въпреки че е сменян в оторизиран сервиз на опел и изненада всичко е на шест белезите идваха точно-но за веки случаи проверих с индикатора как са белезите на валовете спрямо ГМТ и еврика един зъб разлика-последва моментално презацепване колата заработи перфектно.....та и твоя проблем мисля е никъде там
Comment